marți, 31 mai 2016

Pentru prima dată la Digital Divas by Avon

Digital Divas 2016 - Evensys - Blogger Ambasador
Pe 20 mai am participat ca blogger ambasador la Digital Divas by Avon, ediția 2016, o conferință despre fashion și beauty în online. Astfel, am avut ocazia să simt atmosfera unui eveniment dedicat pasionaților de modă și să cunosc oameni care au succes în această direcție. Pentru mine a fost prima ediție, pentru Evensys a fost a cincea.

Speakerii conferinței, oameni foarte interesanți, au dezvăluit câteva trucuri noi despre online, oferind tuturor informații prețioase legate de cum să se promoveze mai bine, cum să își dezvolte brand-ul și cum să creeze mai multă valoare pentru cititori. Mie mi-a plăcut în special de Ana Morodan, care a avut o prezentare formată din 10 cele mai frecvente întrebări pe care le-a primit de-a lungul timpului de la cei care o urmăresc, Ana oferind răspunsuri pe parcursul prezentării.
Un speaker important al acestei ediții de Digital Divas a fost Andreea Esca, faimoasa prezentatoare de știri, care a venit în întâmpinarea participanților cu o poveste frumoasă despre proiectul A List Magazine. A prezentat echipa, felul cum a evoluat și de ce și-a orientat atenția spre online. La această ediție, A List Magazine by Andreea Esca a luat locul I la categoria Best Women Websites în cadrul Digital Divas Awards.
De asemenea, lista cu toți câștigătorii Digital Divas Awards o găsiți aici.

În pauzele dintre discursurile speakerilor, am avut ocazia să socializez și să cunosc oameni noi, într-o atmosferă nobilă, că doar eram la Palatul Bragadiru. Printre altele, am făcut și câteva selfie-uri cu oameni foarte faini:

Alături de Cristian Manafu

Cristina Nicolae (www.crisplusina.ro) și Andreea Esca

Adina Vințescu de la Creative Ideas

Bianca Matei și Adriana Stanciu

Cu Adriana Șandru la Digital Divas

Alături de Tily Niculae, mama, soție, blogger, actriță și...OM :)

Pentru mine, fiind fotograf de peste 6 ani, Digital Divas 2016 a reprezentat o ocazie perfectă de a fotografia oameni frumoși, femei pasionate de fashion și beauty. Așadar, mai jos vă prezint o mică galerie cu fotografii făcute la acest eveniment:


Camelia Căpitanu, de la www.cameliacapitanu.ro
       

Ana Ciocănel, de la Blogul unei zâne


Oana-Ștefania Petrică, de la www.stephanize.com
      


© Silviu Pal Photography