vineri, 12 august 2016

Când ai fost ultima dată în tabără la mare? "Tabăra pentru copii mari" te așteaptă între 2-4 Septembrie

Tabara pentru copii mari - muzica, jocuri - Neverland Place - Eforie Nord - Silviu Pal
Azi vorbim despre prima ediție "Tabăra de copii mari" din România. Nu de mult am primit un mail de la Neverland Place legat de acest proiect dedicat adulților, inspirat din amintirile încă vii ale copilăriei. Tabăra se va desfășura la mare, la Eforie Nord, între 2-4 Septembrie. Vor fi 400 de locuri de cazare, de la 3 până la 10 paturi în cameră, așa cum mergeam în tabără când eram mici. Am avut norocul să merg la mare încă de la 3 ani, în fiecare an. Văd marea de 23 de veri, iar în ultimii ani am văzut-o de mai multe ori pe an.

"Tabăra de copii mari" îmbină activitățile de joacă, printre care bătaia de culori și baloane cu apă, cu momentele pentru majori, cum ar fi cei 20 de DJ care vor fi la pupitru și multe altele. În plus, vor exista și tarabe cu accesorii handmade, iar celebrul foc de tabără va fi întreținut de un moment muzical cu tarabane și de un jam session. Este exact ca o mini-vacanță perfectă pentru a îți aduce aminte de copilărie.


Fiind prima tabără din România adresată copiilor mari, programul de distracție va fi non-stop. Veți avea parte de trupe live, graffiti, atmosferă de poveste (copaci îmbrăcați, 10000 de baloane cu led), plajă și pădure, darabouka show, zone de relaxare cu muzică chillout, exerciții yoga și altele.

Din punctul meu de vedere, "Tabăra de copii mari" este un proiect foarte cool, perfect pentru cei care caută să se relaxeze și să se simtă bine pentru 3 zile la mare.

Prețul acestei călătorii spre libertate este de doar 100 euro, fiind incluse cazarea și transportul. Plecarea se va face din București.

Pentru mai multe informații și bilete, click aici. Puteți accesa și pagina de facebook a proiectului cu un click pe Tabăra de copii mari.

Pe curând.

Tabara de copii mari - Silviu Pal Blog - Eforie Nord