vineri, 16 septembrie 2016

Lapp Group a inaugurat un Centru de Excelență în Universitatea Politehnica din București

Pe 15 Septembrie 2016, Lapp Group a lansat un Centru de Excelență în cadrul Universității Politehnica din București, sub deviza "Viitorul este în mâinile tale!". Evenimentul a avut loc pe 14 septembrie 2016, la Facultatea de Inginerie Electrică, iar prin Centrul de Excelență se dorește familiarizarea studenților cu procesele și echipamentele care se regăsesc în mediul industrial.

Pe parcursul evenimentului, studenții și invitații au putut observa cele 10 stații de lucru, unde au fost prezentate cele mai noi soluții integrate pentru cabluri și tehnologie de conectare.

Obiectivul organizatorilor este ca acest Centru de Excelență să devină o piatră de temelie în cadrul procesului de învățământ, așa cum s-a întâmplat deja în Rusia, Thailanda, Singapore și Statele Unite ale Americii.

"Prin deschiderea Centrului de Excelență Lapp Group în Universitatea Politehnica din București ne dorim să susținem economia românească în dezvoltarea ei sustenabilă, în principal în sectorul industrial. Pentru a reuși acest lucru, ne punem toate forțele în pregătirea temeinică a studenților din domeniu", a declarat Dan Ionaș, director de vânzări și marketing pentru Lapp Kabel România.

Evenimentul este organizat de Lapp Holding AG în colaborare cu Universitatea Politehnică și Atelier Image, fiind susținut de EPLAN, Rittal, Bosch Rexroth, East Electric, Vergokan și Ssi Scafer.

Despre Lapp Group
Cu sediul central în Germania, la Stuttgart, Lapp Group este furnizor de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții robot pentru fabrica inteligentă a viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic. De asemenea, alte piețe cheie sunt industria alimentară, sectorul energetic sau cel mobil.

Lapp Group rămâne o afacere de familie, păstrând tradiția pornită în 1959, anul fondării. Compania numără peste 3.000 de angajați la nivel mondial, 17 unități de producție și 40 de companii distribuitoare, lucrând totodată cu 100 de reprezentanțe.

Despre Atelier Image
Atelier Image este o agenție de organizare evenimente corporate, care oferă servicii premium pentru companii. Cu experiență de 10 ani pe piața din România, agenția a organizat cu succes evenimente atât pentru companii multinaționale, cât si pentru branduri locale. Atelier Image este disponibilă pe site-ul oficial.

Comunicat de Diana Seceleanu.