vineri, 21 octombrie 2016

Ropharma lansează campania "Ai grijă de tine" - metoda naturală de prevenție a răcelii în 3 pași

ropharma, ai grija de tine, creative ideas, activit imuno forte, septogal, lactoferina, septusin, sirop, intarirea, imunitatii, inlaturarea reacelii, gripa, tratament natural, program, vitamina C
Odată cu sfârșitul verii și intrarea în sezonul rece, fluctuațiile de temperatură și umezeală își pot pune serios amprenta asupra sănătății noastre, favorizând apariția gripei și răcelii. Ropharma lansează campania "Ai grijă de tine", prin care își propune să contribuie la prevenția afecțiunilor cauzate de venirea frigului și să ajute la vindecare, în cazurile în care boala a apucat deja să se instaleze.

În sezonul rece, organismul are o expunere mai mare în fața virozelor sezoniere, toamna fiind anotimpul în care imunitatea organismului este cea mai scazută, iar virușii gripali sunt mult mai activi. Efortul corpului nostru de a se adapta la temperaturile scăzute obligă organismul să consume mai multă energie, iar acest fapt atrage după sine scăderea imunității și creșterea frecvenței infecțiilor virale sau bacteriene. Tocmai de aceea, Ropharma propune o metodă naturală de prevenție și înlăturare a răcelii și gripei, venind în ajutor cu o serie de sfaturi utile pentru această perioadă.

Cum ne protejăm în sezonul rece

Sistemul imunitar este influențat, într-o foarte mare măsură, de alimentație. De aceea, programul celor 3 mese pe zi trebuie respectat întocmai și nu trebuie omisă niciuna dintre acestea, în niciun caz micul dejun. Virozele fac ravagii mai ales în rândul persoanelor cu un stil de viață sedentar. Pentru a le ține la distanță este recomandat să facem cât mai mult sport. O haină în plus nu strică atunci când temperaturile sunt în scădere. Chiar dacă pe parcursul zilei poate fi mai cald, odată cu venirea serii, temperaturile scad foarte mult.

Pe lângă un stil de viață activ – prin integrarea sportului sau a oricărui alt gen de mișcare în activitatea zilnică - și o alimenție echilibrată - consumul de fructe și legume de sezon, o modalitate eficientă de menținere a imunității la cote maxime, de prevenire a apariției și a dezvoltării infecțiilor și de recuperare după boală, este administrarea de suplimente alimentare.

Adoptă metoda naturală de prevenție în 3 pași de la Ropharma

Ropharma vă propune să ieșiți învingători din lupta cu frigul cu ajutorul kitului de imunizare format din: Activit Imuno Forte, Septogal + lactoferină și Septusin sirop. Cele 3 produse ajută la întărirea imunității și înlăturarea răcelii și gripei, încă de la primele semne ale acestora.

Activit Imuno Forte este un supliment alimentar pe bază de lapte colostru, lactoferină și vitamina C, care stimulează imunitatea și crește rezistența organismului, îmbunătățește starea generală în caz de alergii și inflamații. De asemenea, reduce incidența complicațiilor în diverse afecțiuni, datorită rolului său antiviral, antibacterian, antiparazitar, antifungic și blochează și neutralizează acțiunea radicalilor liberi răspunzători de efectele nocive asupra organismului.

Protecția gâtului este asigurată de Septogal + lactoferină un supliment alimentar eficient în infecții acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiană (faringite, amigdalite, laringite). Grație lactoferinei, acesta are rol protector impotriva infecțiilor microbiene și virale, cu acțiune antiinflamatoare de-a lungul întregului tract respirator.

Pentru tratamentul tusei, Ropharma vine în ajutor cu Septusin, suplimentul alimentar cu extract din rădăcini de lemn dulce, cu rol protector împotriva infecțiilor microbiene și virale. Acesta este eficient în inflamațiile căilor respiratorii: bronșite, faringite, sinuzite, astm bronșic, pneumonii.

Despre Ropharma

Ropharma este o companie românească ce funcționează după un business integrat prin distribuție a produselor farmaceutice și parafarmaceutice, comerț cu amănuntul prin propria rețea de farmacii, producție de medicamente, suplimente alimentare și lapte praf prin fabricile din Târgu Mureș, Chișinău și Doștat (jud.Alba) și servicii medicale prin spitalul privat multidisciplinar Sfântul Constantin din Brașov. Pentru mai multe detalii, accesați: http://www.ropharma-healthcare.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro.

Astăzi am primit un cadou din partea Ropharma și Creative Ideas care conține kitul de imunizare împotriva frigului și a răcelii format din Activit Imuno Forte, Septogal + lactoferină și Septusin sirop. În plus, am primit și o păturică să îmi țină de cald la birou. Vă mulțumesc mult că vă gândiți la sănătatea mea!


ropharma, ai grija de tine, creative ideas